Tarieven en voorwaarden

Tarieven* en Info

Hier vindt u algemene informatie en tarieven over de striptease-acts. Hier
kunnen geen rechten aan worden ontleend, neemt u vooraf contact met ons op
indien u iets niet duidelijk is of indien u speciale wensen heeft.

Dame / Female
strip tot lingerie of string/topless
Prijs € 125,00
*

Let op: Niet alle dames werken ook met een topless-tarief en rekenen dus altijd het fullstrip-tarief (ongeacht strip tot lingerie, string of fullstrip). Neemt u a.u.b. contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dame / Female
fullstrip (geheel naakt)
Prijs € 150,00
*

Heer / Male
tot string of fullstrip
Prijs € 150,00
*

Dikke dame/strippende Huisvrouw,
topless: prijs op aanvraag *

Big Mamma, Dikke Negerin:
prijs op aanvraag *

Strippende Travestiet:
prijs op aanvraag *

Strippende Malloot: prijs op aanvraag *

Strippende Dwerg: prijs op aanvraag *

Overige shows, zoals striphengelen, modderworstelen, topless barbediening etc. zijn ook te boeken voor Horeca en privé-feesten. Tarieven: prijs op aanvraag *

Attentie: er zijn strippers die een hoger aanvangstarief hanteren, wij kunnen u deze op aanvraag mededelen. De exacte prijs is afhankelijk van locatie van optreden en wordt altijd vooraf aan u medegedeeld, dus de gage inclusief alle (reis)kosten hoort u bij u de
boeking en niet op de avond zelf! Geen vervelende verrassingen achteraf dus!


*
Alle tarieven zijn incl. de 1e 50km reiskosten, daarboven wordt 0,15/km berekend.

 

Onze voorwaarden  

Aanwezig dienen te zijn;

Goedwerkende cd-speler (ook geschikt voor “eigen gebrandde” cd’s)

Nette kleedruimte om vooraf even om te kleden (overleg bij de boeking met Striptease Service Nederland indien dit niet aanwezig is)

Stoel voor het "slachtoffer", liefst zonder armleuningen.

Harde en schone ondergrond.

Indien de striptease in een openbare gelegenheid plaats gaat vinden: heeft u toestemming van de eigenaar voor dit optreden?
(indien het optreden onverhoopt hierdoor geen doorgang kan vinden, bent u de volledige gage verschuldigd!)

Veiligheid: indien het optreden door ongeregeldheden verstoord wordt, kan de stripper het optreden voortijdig beëindigen met behoud van de volledige gage.
Ook ongewenste intimiteiten/handtastelijkheden vallen hier onder, uitgezonderd uiteraard handelingen die door de stripper "aangeboden" worden, zoals inoliën, helpen met losmaken van kleding, lapdance etc.

Opdrachtgever is verantwoordelijk voor diefstal/zoekraken van kleding etc. tijdens het optreden. Indien noodzakelijk, dient men voor voldoende toezicht zorg te dragen.

Tijd van optreden
Bij de boeking van een act, wordt afgesproken op welke datum en om welke tijd de act plaats zal vinden. Door vele redenen, zoals slecht weer, pech onderweg etc. kan echter niet altijd de uitvoering van de act exact op tijd plaatsvinden. De optredende persoon, of Party Stripteases/Striptease Service Nederland, zal telefonisch contact op nemen met de contactpersoon, indien de afgesproken tijd niet te realiseren is en het optreden later zal worden uitgevoerd. Indien het optreden meer dan 2 uur na de geplande tijd gaat plaats vinden, kan de act kosteloos geannuleerd worden.

Garantie
Zodra u een stripper heeft geboekt en er een prijs incl. reiskosten vastgesteld is, blijft deze prijs altijd van kracht en wordt dus nimmer hoger. Ook indien door overmacht een stripper van verder weg moet komen, zijn de extra reiskosten voor rekening van Striptease Service Nederland.

Bij boekingen tussen 20.00 tot 24.00 uur, garanderen wij, dat de stripper altijd komt opdagen. Indien door overmacht, ongeacht welke reden, de stripper niet kan optreden, verzorgen wij een vergelijkbare act. Lukt het ons niet om binnen 2 uur voor of na de geplande tijd een vervang(st)er te sturen, bieden wij u een gratis striptease aan op een door u nader te bepalen dag! (Niet geldig voor zon- en feestdagen en buiten de eerder genoemde tijdsperiode van 20.00 tot 24.00 uur. Tevens vervalt deze garantie bij extreme verkeers- en/of weersomstandigheden). Uiteraard zorgen wij ook voor een vervanging bij boekingen op andere tijden, echter vervanging kan niet gegarandeerd worden vanwege beschikbaarheid. Een gratis optreden is derhalve buiten de garantie-tijden, 20.00 tot 24.00 uur, niet van toepassing.

Indien, zonder uw medeweten en toestemming, een ANDERE STRIPPER voor de deur staat, krijgt u een GRATIS optreden. Wij garanderen dat u inderdaad de stripper krijgt die u geboekt heeft en zodanig op de website afgebeeld staat.

Annulering
Annuleringen tot 24 uur voor de boeking zijn kosteloos, tenzij vooraf schriftelijk of per e-mail anders is overeengekomen. Op de dag zelf kan in uitzonderlijke gevallen conform de leveringsvoorwaarden het volledige bedrag minus reiskosten in rekening worden gebracht, een en ander naar oordeel van Party Stripteases/Striptease Service Nederland. Let op: is de geboekte persoon reeds onderweg naar de locatie van het optreden of wordt ter plaatse de boeking geannuleerd, wordt altijd de volledige gage in rekening gebracht!

Alle leveringen en bemiddelingen volgens onze leveringsvoorwaarden zoals gedeponeerd bij de kamer van Koophandel te Arnhem onder dossier 090.66156. Op aanvraag zenden wij u graag een exemplaar van onze leveringsvoorwaarden kosteloos toe.

All transactions are subject at the Chamber of Commerce in Arnhem (k.v.K. dossier 090.66156)

Alle leveringen en bemiddelingen volgens onze leveringsvoorwaarden zoals gedeponeerd bij de kamer van Koophandel te Arnhem onder dossier 090.66156. Op aanvraag zenden wij u graag een exemplaar van onze leveringsvoorwaarden kosteloos toe.
All transactions are subject at the Chamber of Commerce in Arnhem (k.v.K. dossier 090.66156)

Footer